Ágfalvi Sátras Lovastábor
8-16 éves gyerekek részére!
Ha szeretnél egy élménygazdag hetet eltölteni Sopron-Ágfalva környékén, és a szünidődet hobbydnak, a lovaglás örömének szentelni, vagy lovagolni, tanulni, akkor jelentkezzél nyári lovastáborunkba.
Az Alpok lábánál tiszta, jó levegőjű érintetlen környezetben, gyönyörű erdőkben kirándulhatsz, sportolhatsz, felüdülhetsz.

A TÁBOR HELYE: Vadon Lovas Club Ágfalva, mely Soprontól 4 km-re található. A létesítmény 24 ha-os területen fekszik, ahol 50 állású európai normáknak megfelelő istálló, mesterséges tó található. A rendkívül hangulatos környezetben, egy játszóerőd van kialakítva gyerekeknek, megismerkedhetnek az őshonos magyar háziállatok egész sorával, valamint kirándulások, ügyességi versenyek, játékok, kultúrális és egyéb programok várják a tábor lakóit. Az étkezések hangulatát emeli, a vacsora elkészítésének lehetőségeit növeli a szabadtéri kemence, szalonnasütő, bográcsfőzőhely, grillsütő, ahol mindenki sütögetheti a "saját pecsenyéjét". Ezenkívül ebédlő és szociális blokk áll a vendégek rendelkezésére.

IDŐPONTOK: 2004. nyarán, június közepétől augusztus végéig, heti turnusokban

ELHELYEZÉS: Saját / hozott / sátrakban a klub füves területén, igény szerint szállás a helyi panzióban megoldható.


 • 1. nap:
  Érkezés a délutáni órákban. Sátorverés, ismerkedés a helyszínnel. A vendégek köszöntése, programegyeztetés, vacsora, tábortuz.
 • 2. nap:
  Délelőtt ismerkedés a ménessel, a lovakkal. Oktatás futószáron, szintfelmérés. Délután a szintnek megfelelő oktatás illetve lovaglási lehetoség. Vacsora: főzés bográcsban, vacsora után játékok, játékos vetélkedők.
 • 3. nap:
  Délelőtt lovaglás, koradélután városnézés Sopronban, ebéd a Sopron Plazaban, délután lovaglás, vacsora után focimeccs, este tábortűz, vetélkedő.
 • 4. nap:
  Reggeli után gyalogtúra a környéken, lóápolás, patkolás, csutakolás. Délután lovaglás. Vacsora után számháború.
 • 5. nap:
  Délelőtt lovaglás, utána uszodalátogatás. Délután lovaglás. Vacsora: szalonnasütés.
 • 6. nap:
  Lovaglás egész nap, felkészülés a másnapi szintfelmérésre, mindenki számot ad a lótartásról szerzett tudományáról. Este tábortűz, búcsúest.
 • 7. nap:
  Délelőtt lovaglási szintfelmérés, és eredményhirdetés, díjkiosztás, sátorbontás, hazaindulás.
A tábor kezdőknek, haladóknak egyaránt alkalmas, garantáljuk, hogy a tréning végére mindenki egy szinttel magasabb lovaglási tudományt sajátít el.
A táborban szakképzett személyzet / lovasoktató, testnevelő tanár / látja el a felügyeletet és tartja a foglalkozásokat.A TELJES PROGRAM ÁRA / fakultatív programokkal /:

Sátorosok részére, napi ötszöri étkezéssel: 27.000,-Ft

Bejárósok részére, hétfőtől péntekig: 12.500,- Ft

A FENTI PROGRAM HELYI PANZIÓBAN VALÓ ELHELYEZÉSSEL: 35.000,-Ft


Érdeklődni és jelentkezni:

Vadon Lovas Club Kft.
9423 Ágfalva
Magyar u. 25.

Tel/ Fax: 99/505-780, 99/505-789
06-30/231-7581DESIGN BY ZO-OM 2000