Vendéglátás




 


 























VadVirág Hotel és Étterem:
  • Igényes éttermünk 120 fős, melyhez egy 150 fős fedett terasz is tartozik, bármilyen céges vagy magán rendezvény ideális helyszíne.
További lehetőség:

Az étkezések helyszínéül vendégeink választhatják 220 fős nádfedeles pikniksarkunkat is, ahol kellemes élőzene (igény szerint)mellett fogyaszthatják el ebédjüket, vacsorájukat. Menüajánlataink közül legkedveltebb a Magyaros Mulatság:

  • Bográcsgulyás
  • Cigánypecsenye vegyes körettel
  • Saláta
  • Házi vegyes rétes
  • 1 ital

Magánrendezvények esetén lehetőség nyílik bográcsolásra, grillezésre, hússütésre is önellátó jelleggel.


Izelítő étlapunkról

Tájjellegű ételek
Ár
Ököruszály leves cérnametélttel
480.-
Vendégváró libaleves húsgombóccal, csigatésztával
590.-
Székely babgulyás
690.-
Bakonyi betyár leves
490.-
Csirke mellfilé roston paprikás mártással, juhtúrós sztrapacskával
1060.-
Alföldi töltött káposzta
360.-
Babsterc gulyáslevessel
770.-
Vadpörkölt, hagymás dödöllével
1220.-


További specialitások
Ár
Kapros sajttal töltött pulykamell rántva, vajas brokkolival, rizibizivel
1060.-
Pulykamell csülökkrémmel töltve,
tejszínes tormamártással, héjas burgonyával
1380.-
Kofa pecsenye salátával körítve, hasábburgonyával
1280.-
Mézes sült libacomb sütőtökkel hagymás tört burgonyával
1170.-
Libamell, pezsgős párolt káposztával hagymás tört burgonyával
1490.-
Baconba tekert libamáj roston,
kakukkfüves sült padlizsánnal, gombás párolt rizzsel
1720.-
Párolt szarvas szelet "Erdők királya" módra
vörösboros erdei gombával, petrezselymes burgonyával
1870.-
Lepényhal citromos petrezselyemmártással, főtt burgonyával
1540.-


Édességek
Ár
Egri gömbpalacsinta vanília öntettel (dió töltelékkel)
390.-
Gundel palacsinta
310.-
Somlói galuska
420.-
Túrógombóc eper öntettel
270.-


Vegetáriánus ételek
Ár
Zöldség mellény rizzsel
640.-
Gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
820.-
Trapista sajt rántva rizzsel, tartármártással
790.-


Szárnyas húsból készült ételek
Ár
Pirított csirkemell görögsalátával
730.-
Csirkemell roston sajtmártással, főtt csigatésztával, párolt zöldségekkel
980.-
Pulyka Cordon Bleu vegyes körettel
1070.-
Pulykamell roston, párolt rizzsel, konyakban párolt gyümölcsökkel
930.-


Sertéshúsból készült ételek
Ár
Sertés borda párizsiasan, rizi-bizivel
910.-
Vadvirágnyárs szűzfalatkákkal, szalonnával, parasztkolbásszal, gombával, hagymával, paprikával, vegyes körettel
930.-
Bugaci pecsenye, ropogós sült burgonyával, speciál salátával
880.-
Óvári sertés borda vegyes körettel
1090.-


Marhahúsból készült ételek
Ár
Bélszín java Rossíni módra, burgonya krokettel, párolt rizzsel, áfonyával
1870.-
Bélszín java zöldbors mártással, hasábburgonyával
1730.-
Bélszíncsíkok Stroganoff módra, párolt rizzsel
1540.-
Bélszín java grillezett zöldségekkel, párolt rizzsel
1510.-


Ajánlatunk lovászgyerekeknek
Ár
Csibefarm csemegéje
Csirkemell rántva, hasábburgonyával
660.-
Dagadt bálna kedvence
Hal rudacskák rántva burgonya pürével
540.-
Kis betyár eledele
Pirított burgonya, tükörtojással
320.-
Zsiványköret
Nagy adag hasábburgonya ketchuppal
230.-

 



DESIGN BY ZO-OM 2000